Photoshop za Web dizajn početnike

O kursu

Ovaj kurs naučiće vas osnovama Photoshop-a, čak i ako ste do sada imali malo ili nimalo iskustva sa njim, i kako da koristeći njegove alate napravite profitabilan web dizajn. Namenjen je početnicima koji žele da znaju šta se nalazi iza svakog alata, za šta su baš oni pogodni, i zašto uopšte koristi Adobe Photoshop za web dizajniranje.

O predavačima

Mila Marjanović

Mila Marjanović je studentkinja treće godine Fakulteta organizacionih nauka, iz Beograda je i ima 22 godine. Član je Upravnog odbora FONIS-a, u kome je prvi put ozbiljno počela da se bavi dizajnom 2014. godine, i od tada je bila koordinator dizajn tima na jednom, i predavač na dva projekta u oblasti grafičkog i Web dizajna. Takođe, član je i Upravnog odbora Case Study Club-a, gde aktivno radi na razvijanju biznis logike i praktičnom rešavanju poslovnih problema kompanija. Tražeći spoj informatike, biznisa i kreativnosti, u budućnosti bi želela da se bavi UX dizajnom i konsaltingom. Voli muziku, ples, modu, serije i video igrice i svoje slobodno vreme rado troši na njih.

Andrej Balint

Andrej Balint je student Fakulteta organizacionih nauka, aktivan član organizacije FONIS od 2014. godine. Dizajnom se bavi još od srednje škole, a neko ozbiljnije iskustvo je stekao u radu kao freelancer, sada već blizu 3 godine. Iza sebe ima preko 50 uspešnih projekata, uglavnom dizajna web sajtova i mobilnih aplikacija. U FONIS-u je zadužen za dizajn vizuelnog identiteta projekata kao sto su Start, S2S, itd. Od početka 2016. zaposlen je u startapu Stellup, na poziciji Product Designer-a i zadatak mu je da svakodnevno radi na usavršavanju iOS i Android aplikacije, kao i web sajta. Pored dizajna, veliki je fan DC Comics-a i sveta automobila.

Plan rada

Ovaj kurs obuhvatiće sledeće teme: objašnjenje Photoshop interfejsa, pravljenje i korišćenje različitih oblika, korišćenje paint brush alata, upotreba layer-a i grupa, zumiranje, pomeranje i menjanje veličina objekata, korišćenje različitih efekata i blending mode-ova, postavljanje i podešavanje teksta, Razni tips&tricks koji olakšavaju korišćenje. programa

Učesnicima će biti potreban laptop i instalirana novija (poželjno CC) verzija Adobe Photoshop-a. Za realizaciju kursa će biti potrebna 2 časa.


Podsećamo vas da su mesta na radionicama ograničena. Prijavite se i zauzmite svoje na vreme!

Pratite nas