Facebook Messenger Bot Intro

O kursu

Da li ste razmišljali koje sve tehnologije treba naučiti kako biste se pripremili za buduće zaposlenje? Evo izuzetno zanimljive stvari! Botovi za Messenger su dodatak Facebook-a i izuzetno su korisni za bilo koga ko želi da podeli svoju ideju ili misao svog startapa i dopre do velikog broja ljudi preko mobilnog telefona. Bilo da pravite aplikacije, potvrđujete rezervacije za hotel ili šaljete račune za nedavnu kupovinu, botovi omogućavaju kompanijama da njihova komunikacija sa klijentima bude lična i proaktivna. Ukoliko ste upoznali Node Server, Javascript i FB API, ovaj kurs ćete izuzetno brzo savladati ovu korisnu funkcionalnost! Poznavanje ovih tehnologija nije neophodno.

O predavacu

Miloš Dodić

Miloš Dodić je apsolvent Fakulteta organizacionih nauka i zaposlen je kao Software Developer u kompaniji Degordian od 2014. godine. Zadužen je razvoj Facebook aplikacija, mini Web prezentacije, na većim projektima zadužen za API i baze podataka. Sebe bi opisao u tri reči: entuzijasta, istraživač, boem.Plan rada

Polaznici će imati prilike da čuju kratak uvod u funkcionalnost i mogućnosti Facebook Messenger bota, kreiranje pokaznog primera i diskusija o mogućim primenama. Kurs će se realizovati u jednom terminu, a polaznicim a nije potreban laptop.

Podsećamo vas da su mesta na radionicama ograničena. Prijavite se i zauzmite svoje na vreme!

Pratite nas