Hajde da se igramo C#

O kursu

Saznajte zašto je C# najpopularniji programski jezik za pisanje najšireg opsega različitih programa! Milioni profesionalnih programera širom sveta koriste ovaj jezik svakoga dana zbog toga koliko je moćan. A on ima samo 80 rezervisanih reči (potrebno je da zapamtite samo 80 novih reči i naučili ste ceo nov jezik)!. Poželjno je da polaznici ovog kursa imaju makar malo iskustva u objektno orijentisanom programiranju.

O predavaču

Marko Stakić

Marko Stakić je student četvrte godine Fakulteta organizacionih nauka i dugogodišnji član FONIS-a sa iskustvom u mnogim programerskim oblastima. Svoje znanje testirao je u praksi učešćem na mnogobrojnim programerskim projektima i hakatonima. Sebe opisuje kao dugogodišnjeg fana lika i dela Kimi-ja Raikkonen-a.


Plan rada

Na ovom zanimljivom kursu će svi polaznici dobiti priliku da prođu osnove Windows Forms aplikacija u jeziku C# i saznaju kako izgleda programiranje u ovom jeziku u praksi. Nakon ovog kursa svi polaznici će biti u stanju da prave osnovne aplikacije u jeziku C#. Radionica će trajati 3 sata.

Podsećamo vas da su mesta na radionicama ograničena. Prijavite se i zauzmite svoje na vreme!

Pratite nas