Nova trzista, nove industrije i novi edukativni sistem

O kursu

Ako sebe vidite u industiji igara, ako zelite da saznate koja je idealna pozicija za vas i koje softvere treba da savladate za zeljenu poziciju - ovo je pravo predavanje za vas. Tokom predavanja saznacete vise o insdustriji igara, procicete kroz kurs profesionalne orijentacije iz oblasti novih medija i dobicete pregled najaktuelnijih mainstream softevra koji se koriste u game i vfx industriji.

O predavaču

Predrag Milošević

Nakon završenog fakulteta dramskih umetnosti (filmska i TV kamera) Predrag Milošević se posvećuje svojoj istinskoj strasti i pretvara je u svoju profesiju. Kao nosilac Master diplome iz digitalnih umetnosti počinje da predaje Master i doktorske studije na Beogradskom univerzitetu umetnosti.Veći deo njegovog rada je iz oblasti animacije i video radova za pozorište. Pored 2D, 3D animacije i kompozitinga radio je i space mapping za scenografiju i interaktivne performanse.

Što se tiče profesionalnih angažmana, Predrag je učestvovao u mnogim projektima u reklamnoj industriji, uglavnom na poziciji kreativnog direktora. Treba pomenuti ceremoniju otvaranja 25. Univerzijade na kojoj je Predrag bio kreativni direktor za animaciju i koscenarista. Na projektu Fantasmagorie 2008 (animirani film Rastka Ćirića) radio je kao Art direktor i supervizor, a na pozorišnoj predstavi Zimske bašte Nikite Milivojevića bio je zadužen za video art.

Predrag je više puta nagrađivan za svoj rad u oblasti animacije, a najdraža mu je Specijalna nagrada Beograda 2009 za kreativni NVO za organizaciju ceremonije otvaranja i zatvaranja 25. Univerzijade.
Pratite nas