Uvod u razvoj 2D igara u Unity 5

O kursu

Na ovom kursu polaznici će imati prilike da se upoznaju sa korisničkim interfejsom Unity 5 engine-a za razvoj igara i da radom na mini projektu steknu praktično znanje koje će im biti od koristi ukoliko odluče da nastave da se bave game developmentom. Unity je izuzetno moćan alat koji se koristi u razvoju mnogih video igara, kao što su Firewatch, Crowfall. Oprobajte se, možda baš vaša video igra osvoji svet!

O predavaču

Milan Živić

Milan Živić ima 23 godine. Student je Fakulteta organizacionih nauka i alumni studentske organizacije FONIS. Džedaji ga nisu poveli sa sobom kada je bio mali tako da smatra da je razvoj video igara druga po redu najbolja stvar kojom može da se bavi.
Plan rada

Studentima su potrebni laptopovi i za realizaciju kursa će biti potrebna 3 termina u trajanju od 105 minuta. Za praćenje nastave potrebno je da studenti na svoje laptopove instaliraju najnoviju verziju Unity 5 sa sledećeg linka: https://unity3d.com/get-unity. Takođe, da bi uspešno pratili nastavu potrebno je da poznaju osnovne koncepte objektno orijentisanog programiranja.

Podsećamo vas da su mesta na radionicama ograničena. Prijavite se i zauzmite svoje na vreme!

Pratite nas